PASSIERONDE 2017: SAMEN OP WEG NAAR PASEN!!

De Raad van Kerken Aalsmeer organiseert in de tijd voor Pasen (Veertigdagentijd) voor het twaalfde jaar een Passieronde langs Aalsmeerse en Kudelstaartse kerken voor een wekelijks moment van stilte, bezinning en inkeer ter voorbereiding op het Paasfeest.

Iedere week – op woensdagavond van 19.15 tot 19.45 uur – bent u van harte welkom in één van de kerken. Elke deelnemende kerk geeft op eigen wijze inhoud aan het half uurtje van samenkomst. Zo gaan wij samen op weg naar Pasen!

De ‘haltes’ in 2017 zijn:

01 maart : Oud-Katholieke Kerk – Oosteinderweg 394

08 maart : ?

15 maart : Doopsgezinde Kerk – Zijdstraat

22 maart : Karmelkerk – Stommeerweg

29 maart : RK Kerk Sint Jan Geboorte Kudelstaart

05 april  : Open Hof Kerk – Ophelialaan

12 april : Lijnbaankerk – Lijnbaan

Kom in de Veertigdagentijd oecumenisch in beweging: doe ook aan de Passieronde mee! Tot ziens in de kerken!