ICONEN

ICONEN

Het is alweer een paar weken geleden, de Goede Week 2017.

Op Goede Vrijdag werd het nieuwe wandkleed dat de Handwerkgroep gemaakt heeft gepresenteerd. Dit doek werd gemaakt uit stof van ‘oude’ kazuifels. Vanaf Goede Vrijdag tot en met de Pasen stonden er ook prachtige Iconen in de kerk. Deze Iconen zijn ook gemaakt door de dames van de Handwerkgroep van onze Parochie.

U heeft ze waarschijnlijk wel zien staan.

Het zijn unieke exemplaren, niemand anders heeft zo’n zelfde. De enige dames van de Handwerkgroep willen hun Iconen verkopen en de opbrengst is voor het goede doel “Vrienden van St. Jan Kudelstaart”.

Wilt u een Icoon kopen, op woensdagmorgen van 9.30 uur tot 11.30 uur zitten de Dames van de Handwerkgroep in de Pastorie te werken aan een nieuw handwerkstuk.

Heeft u gewoon belangstelling of wilt u ook zoiets gaan doen? Kom gerust aan, u bent van harte welkom en de koffie/thee is altijd klaar.

Uit naam van de Handwerkgroep, Garry Scholte

 

ICONEN

In de winkel Shoeby, in de Zijdstraat in Aalsmeer, op het pleintje bij de molen,   staan Iconen in de etalage. Deze zijn gemaakt door de dames van de handwerkgroep. De kunstwerkjes zijn gemaakt van oude kazuifels.

Misschien leuk om eens toe gaan kijken. namens de handwerkgroep, Annemieke de Ron.