DE LAATSTE KINDERMIDDAG, DE BEELDENTUIN

DE LAATSTE KINDERMIDDAG 7 JUNI

Op woensdag 7 juni was de laatste kindermiddag van de eerste Communie.

Eerst gingen we in het boek werken en daarna gingen we naar de beeldentuin in Hoofddorp. Daar gingen we beelden van Jezus en Maria bekijken. Pastor Annemiek ging ons rondleiden en ging ons dingen vertellen over de beelden. Er was een doolhof en dan moest je uitkomen bij de roos. En daarna kregen we limonade en gingen we boven het vuur broodjes bakken en in de speeltuin spelen.

Daarna gingen we naar huis en ik vond het heel leuk!!!

Groetjes van Jet Snoek

 

DE BEELDENTUIN

De kinderen van de communicanten werden gebracht naar Kudelstaart.

Toen gingen we aan het boekje werken. Daarna gingen we naar de beeldentuin in Hoofddorp, vaders en moeder brachten ons. We gingen snel de speurtocht doen want anders ging het regenen. De pastoor vertelde ons mooie verhalen. Na de speurtocht gingen we broodjes bakken. Je mocht er wel 2 mmmmmm lekker. Toen werden we thuis gebracht. Het was leuk.

Luna Baraya