Kerstwandeling door Kudelstaart

Omdat we in onze Kudelstaartse kerken niet iedereen een kerstviering kunnen aanbieden, hebben we samen met de Alphakerk en de Samen Op Weg Gemeente een alternatief bedacht in de vorm van een kerstwandeling.

De wandeling gaat door een gedeelte van Kudelstaart. Langs de route zijn, duidelijk zichtbaar, posters opgehangen. Op elke poster staat een QR-code. Als u die QR-code scant met een smartphone  krijgt u een film van enkele minuten te zien van een stukje uit het kerstverhaal. Aan het einde van de route hebt u de hoogtepunten uit het kerstverhaal te zien gekregen.

Het voordeel is dat u nu zelf kunt bepalen wanneer u hem loopt. Het enige wat u nodig heeft is een routekaart én een opgeladen telefoon met internet waarmee u een QR code kunt scannen.  Meer uitleg over wat een QR code is en hoe u hem op uw telefoon kunt installeren, vindt u hier.

Hoe werkt het?

Dat is heel eenvoudig. Iedereen die de wandeling wil maken kan dat doen op de tijd die hem/haar het best schikt. De route kun u downloaden of gewoon vanaf uw smartphone volgen. U begint bij het beginpunt bij het Dorpshuis, volgt de route, scant de posters, kijkt en luistert naar de verhalen en loopt zo door tot het einde. Op het eindpunt kunt u een kleine attentie ophalen.

De posters hangen er vanaf 16 december 2020 tot en met 6 januari 2021. Het begint dus ruim voor de kerstdagen en gaat door tot en met Driekoningen.

Te allen tijde dienen de deelnemers zich te houden aan de geldende RIVM maatregelen. Dus, is het erg druk, loop de route dan op een ander moment.

We wensen u veel plezier met de wandeling!

U vindt de route hier of is op uw smartphone te downloaden via deze QR- code. Mocht u niet bekend zijn met een QR-code, kunt u hier meer informatie vinden.